петък, 6 юли 2012 г.

Какви екстри ни предлага частното онлайн радио

Радиоприемнок
Днес повечето популярни радиостанции в ефира предлагат възможността за онлайн слушане. Разбира се, това което чувате на вашите приемници ще бъде възпроизведено и от компютъра ви без абсолютно никаква разлика. Интересно е обаче, че редом с вече добре познатите ни станции ние можем да намерим и такива, които излъчват само в Интернет и те предлагат безусловно качество на музика, коментари, интервюта и дори атрактивни предложения за слушателите си.
Частното онлайн радио ни предлага екстрата да се поздравим в ефир без да набираме телефони, да чакаме часове докато се свържем или да пускаме стотици SMS-и докато най-сетне ни пуснат песен, която не сме искали.
Всяко уважаваща себе си онлайн радиостанция предлага връзка със слушателите чрез Скайп, ICQ или друг вид чат където вие комуникирате с водещите. Да и в този случай има ограничения и не може да се налагате, но пък ще получите
желаната от вас песен в кратък срок още повече, че ефира е значително по-малък от към потребители желаещи да слушат музика.
При слушането на онлайн радио ние можем да направим нещо повече от обикновен поздрав. Имаме реалния шанс да се запознаем с водещите, да се срещнем с тях или най-малкото да проведем конферентен разговор в така популярния скайп. Този път започнаха да следват и по-големите ефирни радиостанции но при тях постовете и въпросите се пресяват избирателно, факт в който мнозина са се убедили.
Ако не сте слушали онлайн радио можете да намерите лист с популярните предаватели като използвате някоя от популярните търсачки.  Вярваме, че ще ви е интересно най-сетне да чуете нещо по разчупено от популярните ефирни гласове и ще се запознаете с нови и по-свежи хора търсещи начин да популяризират гласа си, радиото си и музиката си.
Вие преценявате дали ще слушате Интернет радио, но сме сигурни, че няма да сгрешите ако опитате. Бъдете здрави, весели и си правете купона днес.

Няма коментари:

Публикуване на коментар